Konsert med Unge Ferrari & Philip Emilio

Arrangementsinformasjon
Default file 1490686244

Produksjon for Sal & Scene inviterer til konsert i Kultursalen på Grevlingen.

NB! Øvre aldersgrense 18 år - er du 19 eller eldre må du ha følge av en mindreårig.

Unge Ferrari


 Debutalbumet «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘årets nykommer’ under P3 Gull.

Unge Ferrari vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit i CD-spilleren, og ønsker med sin musikk å ta med lytterne høyt og langt ut i verdensrommet ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hiphop. Singlene “Hvis Du Vil”, «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler.

PHILIP EMILIO 


I sitt debutår har Philip Emilio vært med på å forme en ny era av norsk urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sin melodiøse tilnærming til musikken, blandet med historier fra hans liv. Den følsomme playeren har tatt landet med storm med sine bangers som Pelikaner, Skamløs og Følsom. Framtiden tyder bare flere fantastiske sanger som vi gleder oss til!

ungeferrari
philipemilio
grevlingen
son
produksjonforsalogscene

Restriksjoner

Rusfritt!!
NB! Øvre aldersgrense 18 år - er du 19 eller eldre må du ha følge av en mindreårig.

Ansvarsfraskrivelse

kjøpte billetter blir ikke refundert